VIDEO Moscova a fost atacată cu drone. Una dintre ele a căzut la 500 metri de Ministerul Apărării
Full Article 1 minutes read

VIDEO Moscova a fost atacată cu drone. Una dintre ele a căzut la 500 metri de Ministerul Apărării

Autoritățile rusești susțin că două drone ucrainene au încercat să atace Moscova în dimineața zilei de 24 iulie. TASS menționează că în consecință nimeni nu a avut de suferit și pagube considerabile nu au fost înregistrate. 

Ministerul Apărării al Federației Ruse a declarat că dronele au fost doborâte.

Potrivit presei din Rusia, bucăți dintr-o dronă au fost găsite pe bulevardul Komsomolskii 17 din Moscova. Radio Svoboda precizează că locația se află la 500 de metri de clădirea Ministerului rus al Apărării.

A doua dronă, potrivit TASS, a lovit clădirea unui centru de afaceri de pe bulevardul Lihacev din Moscova. A fost spartă o sticlă cu o suprafață de 50 de metri pătrați, de la etajele 17 și 18.

Primarul de Moscova Serghei Sobianin a menționat că dronele au fost doborâte în jurul orei 4 dimineața. Nu au fost înregistrate distrugeri serioase și victime, a precizat edilul.

La moment, potrivit presei rusești, a fost închisă circulația pe cele două străzi iar serviciile de urgență și organele de drept se află la fața locului.

Menționăm că partea ucraineană nu a reacționat la acuzațiile Rusiei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: