(VIDEO) O femeie cu doi copii, la un pas de a fi loviți pe o trecere de pietoni din Chișinău
Full Article 30 second read

(VIDEO) O femeie cu doi copii, la un pas de a fi loviți pe o trecere de pietoni din Chișinău

O șoferiță nu a cedat trecerea unei femei cu doi copii, în timp ce aceștia se deplasau pe o trecere de pietoni din Chișinău. Polițiștii declară că au identificat-o. 

Potrivit oamenilor legii, este vorba despre o femeie de 38 de ani, locuitoare a capitalei. Aceasta a fost deja sancționată.

„Nu vom tolera astfel de comportament în trafic. Mulțumim persoanei care a făcut publică încălcarea și pentru că nu a fost indiferentă”, se arată într-o declarație a Poliției Republicii Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: