VIDEO „O să primim bani azi?”: Poliția publică interceptări ale discuțiilor în dosarul privind coruperea alegătorilor din Găgăuzia de către Șor
Full Article 1 minutes read

VIDEO „O să primim bani azi?”: Poliția publică interceptări ale discuțiilor în dosarul privind coruperea alegătorilor din Găgăuzia de către Șor

Inspectoratul General al Poliției (IGP) face publice imagini video și audio din timpul acțiunilor și perchezițiilor desfășurate în cadrul dosarului privind coruperea alegătorilor de către reprezentanții unei formațiuni politice în vederea determinării acestora de a vota un concurent electoral la alegerile din UTA Găgăuzia.

Amintim că oamenii legii au efectuat pe 7 mai percheziții în cadrul unui dosar privind coruperea alegătorilor din Găgăuzia. Potrivit CNA, începând cu luna martie, concurentul electoral vizat în prezenta cauză, precum și grupul său de inițiativă, ar fi acceptat cu bună știință mijloace financiare din partea unui grup criminal organizat, care ar fi fost și sunt utilizate pentru remunerarea ilicită a activiștilor implicați în campania electorală de alegere a bașcanului UTA Găgăuzia, precum și pentru determinarea alegătorilor să voteze pentru candidatul formațiunii.

Pentru determinarea unui număr de 30 de alegători de a vota candidatura partidului ȘOR, fiecare activist era remunerat cu 15 000 lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: