(VIDEO) Orașul Nikolaev a fost lovit de 10 rachete. Două cele mai mari universități din localitate, avariate
Full Article 50 second read

(VIDEO) Orașul Nikolaev a fost lovit de 10 rachete. Două cele mai mari universități din localitate, avariate

Orașul Nikolaev din Ucraina a fost atacat în dimineața de 15 iulie cu cel puțin 10 rachete lansate de armata rusă. Informația a fost făcută publică de către guvernatorul regiunii, Vitalii Kim. Ministerul rus al Apărării nu a comentat deocamdată acuzațiile.

Potrivit lui Kim, au fost avariate două dintre cele mai mari universități din oraș.

Acum ne atacă și educația”, a scris Kim pe rețelele de socializare și a îndemnat toate instituțiile de învățământ superior din țările democrative să recunoască Rusia drept stat-agresor.

Momentul în care o rachetă lovește sediul unei universități a fost surprins de o cameră de supraveghere și publicat pe internet.

Amintim că, în urma bombardamentului orașului Vinnița, care s-a produs pe 14 iulie, au murit 23 de oameni, inclusiv 3 copii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: