(VIDEO) Reprezentantele unui partid, bătute cu ranga metalică și deposedate de geanta în care transportau 900.000 lei
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Reprezentantele unui partid, bătute cu ranga metalică și deposedate de geanta în care transportau 900.000 lei

Două femei au fost bătute cu pumnii și cu o rangă metalică de către un bărbat, care le-a furat banii, actele de identitate și două inele din aur, după care a fugit. Suma prejudiciului se ridică la 914 mii de lei. Necunoscutul a fost reținut, iar oamenii legii au stabilit că tinerele acționau în interesele unui partid politic, iar banii erau destinați pentru finanțarea acestuia, anunță Inspectoratul General al Poliției pe 23 decembrie. 

Potrivit poliției, incidentul a avut loc pe 20 decembrie, pe str. Kiev din mun. Chișinău. Individul, care s-a dovedit a fi un bărbat de 31 de ani, a urmărit cele două victime, după care le-a agresat fizic cu pumnii și cu o rangă metalică. Ulterior, acesta a sustras geanta în care se afla o sumă mare de bani, portofele în care se aflau actele de identitate ale acestora, precum și două inele din aur, după care a fugit. Un alt bărbat, care a observat cele întâmplate, a încercat să îl rețină, însă s-a ales și el cu traumatisme, fiind lovit cu ranga.

Polițiștii au intervenit pentru identificarea suspectului și au reușit să îl rețină în curtea unui bloc. Asupra lui, polițiștii au depistat ranga metalică, o pereche de mănuși, o cagulă și geanta în care se aflau banii. Suma prejudiciului a fost estimată la 914 000 de lei.

În timpul audierilor, individul și-a recunoscut fapta. Acesta a precizat că le cunoștea pe tinere și știa că acestea au în geantă o sumă mare de bani.

Potrivit forțelor de ordine, mijloacele financiare erau destinate pentru finanțarea unui partid politic. Poliția nu a precizat despre ce formațiune este vorba.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pentru faptele comise, el riscă până la 14 ani de închisoare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: