VIDEO Rușii susțin că regiunea Moscovei a fost atacată din nou: și la Rostov ar fi ajuns drone 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Rușii susțin că regiunea Moscovei a fost atacată din nou: și la Rostov ar fi ajuns drone 

Rusia a raportat că a doborât mai multe drone, una din ele – în regiunea Moscovei, alte două – la Rostov. Prima dronă ar fi căzut în apropiere de aeroportul „Jukovskii”, scriu canalele de Telegram. Autoritățile din Rusia comunică doar despre o persoană rănită care a refuzat spitalizarea și mai multe mașini avariate. 

Primarul Moscovei Serghei Sobianin a declarat că sistemele de apărare antiaeriană, noaptea trecută, au doborât o dronă în orașul Ramenskoe din regiunea Moscovei, situat la 30 km de capitala Rusiei.

„În această noapte, la Ramenskoe, forțele de apărare aeriană au oprit o tentativă de atac cu dronă asupra Moscovei. Nu există pagube sau victime la locul căderii resturilor de rachetă. La fața locului lucrează serviciile de urgență”, a menționat Sobianin, pe Telegram.

Canalul de Telegram Mash a scris că bucățile de rachetă au căzut în orașul Ramenskoe, nu departe de aeroportul „Jukovskii”. Publicația menționat că, urmare a exploziei, ferestrele caselor din apropiere au fost doborâte.

Guvernatorul regiunii Rostov Vasilii Golubev a declarat pe Telegram că sistemele de apărare aeriană au doborât două drone în și regiunea Rostov, una – în apropiere de Rostov-pe-Don, a doua – în centrul orașului. Potrivit lui Golubev, o persoană a suferit răni însă a refuzat spitalizarea. 

El a mai spus că, urmare a doborârii dronelor, au fost avariate mai multe mașini.

Canalele de Telegram au fost publicate și imagini cu incendiile care au avut loc în centrul Rostovului. Se presupune că locul de prăbușire a dronei se află la câteva străzi de sediul districtului militar de sud.

De menționat că în ultimele săptămâni autoritățile din Rusia au raportat mai multe atacuri cu drone asupra regiunilor Federației Ruse, în special asupra Moscovei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: