VIDEO S-a dat drept fratele victimei. Cum un tânăr din Chișinău a lăsat fără 16 mii de lei un bărbat
Full Article 50 second read

VIDEO S-a dat drept fratele victimei. Cum un tânăr din Chișinău a lăsat fără 16 mii de lei un bărbat

Un tânăr de 22 de ani din Chișinău este cercetat penal pentru escrocherie. Acesta, prin intermediul unui cont fals pe o rețea de socializare, a estorcat de la un bărbat 16 mii de lei.

Poliția spune că suspectul și-a creat contul fals din numele fratelui victimei. Acesta motiva că se află în spital și are nevoie urgent de bani pentru tratament.

Victima de 32 ani a transmis banii prin intermediul unui terminal de plată al unei bănci în Telenești.

Oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul suspectului, unde au depistat și ridicat telefonul mobil utilizat la comiterea infracțiunii.

De asemenea, polițiștii au acumulat probatoriu la complicitatea altor două persoane implicate în infracțiune.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală. 

 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: