(VIDEO) Schimb de replici pe tonuri ridicate la Aeroportul Chișinău: patru cetățeni străini nu au fost lăsați să intre în Moldova
Full Article 1 minutes read

(VIDEO) Schimb de replici pe tonuri ridicate la Aeroportul Chișinău: patru cetățeni străini nu au fost lăsați să intre în Moldova

Patru cetățeni străini, care au venit cu un avion din Turcia, nu au fost lăsați să intre în țară. Poliția de Frontieră a subliniat pentru NM că pentru restul pasagerilor, care dețineau cetățenia Republicii Moldova, nu au fost aplicate impedimente.

„-Cum așa să nu ne lăsați fără niciun motiv?

-Vă deschid legea și vă arăt.

-Convenabil sau neconvenabil – nu contează.

-Eu am fost la odihnă și acum nu se poate să mă întorc acasă?”

Contactată de NM, șefa secției Comunicare Strategică din cadrul Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, ne-a explicat că, acesta este protocolul de securitate.

„Vă informăm că pentru a exclude riscurile de securitate, în contextul stării de urgență în R. Moldova, dar și a războiului pornit de Rusia împotriva Ucrainei, în toate punctele de trecere a frontierei de stat sunt aplicate mai multe protocoale de securitate, ceea ce presupune suplimentarea controlului trecerii frontierei de stat pentru călători, indiferent de cetățeniile acestora”, a declarat Raisa Novițchi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: