(VIDEO) Și-a atacat vecinul cu un cuțit, după care s-a închis în apartament. Polițiștii au folosit scara ca să rețină un suspect
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Și-a atacat vecinul cu un cuțit, după care s-a închis în apartament. Polițiștii au folosit scara ca să rețină un suspect

Un locuitor al capitalei în vârstă de 63 de ani a fost reținut de către oamenii legii, după ce unul dintre vecinii săi a sunat la poliție și l-a acuzat că l-a rănit cu cuțitul. Pentru că suspectul refuza să deschidă ușa de la apartament, polițiștii au recurs la angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) și au pătruns în locuință cu ajutorul unei scări.

Ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Botanica, cu suportul angajaților BPDS ,,Fulger”, l-au reținut pe individ pentru 72 de ore. În prezent, acesta se află în Izolatorul de detenție provizorie al Direcție de Poliție a mun. Chișinău, fiind bănuit de comiterea unei tentative de omor.

Totul s-a întâmplat după ce, în seara de 5 august, în jurul orei 18:30, un bărbat a sunat la poliție și a anunțat că vecinul său l-a atacat cu cuțitul și i-a provocat o rană. La locul faptei, forțele de ordine au depistat un bărbat de 62 de ani, care era însângerat. Bărbatul a fost preluat de un echipaj și transportat la spital petru îngrijiri medicale.

Din primele informații, bănuitul se afla la victimă în ospeție. Aceștia au consumat băuturi alcoolice, după care între ei s-a iscat un conflict, iar individul i-a aplicat vecinului său o lovitură de cuțit în regiunea cutiei toracice. Victima a reușit să iasă din apartament solicitând ajutorul poliției, iar bănuitul s-a încuiat în apartament și refuza să deschidă ușa.

Astfel, la fața locului au fost solicitați angajații BPDS ,,Fulger” și IGSU, pentru a interveni și reține persoana suspectă. Grație intervenției prompte a forțelor de ordine, supectul a fost reținut. În cadrul acțiunilor procesual penale, acesta și-a recunoscut vina.

Bărbatul este cercetat penal pentru tentativă de omor, faptă care se pedepsește cu până la 10 ani de închisoare.

Reținut în flagrant de către Polițiști și angajații BPDS ,,Fulger”, pentru tentativă de omorUn bărbat în vârstă de 63 de ani locuitor a capitalei, a fost reținut de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Botanica cu suportul angajaților BPDS ,,Fulger”, pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcție de Poliție a mun. Chișinău, pentru comiterea unei tentative de omor.➡️ http://politiacapitalei.md/2020/08/06/retinut-in-flagrant-de-catre-politisti-si-angajatii-bpds-fulger-pentru-tentativa-de-omor/

Posted by Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău on Thursday, 6 August 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: