VIDEO Stanley Tucci a învățat să gătească borș în Moldova. Actorul american a împărtășit rețeta cu fanii săi
Full Article 3 minutes read

VIDEO Stanley Tucci a învățat să gătească borș în Moldova. Actorul american a împărtășit rețeta cu fanii săi

Actorul american Stanley Tucci a vizitat recent Republica Moldova, unde s-a întâlnit cu refugiați din Ucraina. Aceștia l-au învățat pe Tucci cum să pregătească borș, iar actorul a decis să împărtășească rețeta cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Într-un videoclip publicat pe online, Stanley Tucci a arătat cum a pregătit borșul, iar apoi l-a degustat. Ce-i drept, actorului nu i-a plăcut rezultatul final, precizând că „a făcut ceva greșit”. Acesta a menționat că va încerca să gătească borș din nou.

Pe 30 noiembrie, Stanley Tucci a publicat pe Instagram un video filmat într-o bucătărie.

M-am întors recent din Moldova, o țară mică situată între Ucraina și România. Am fost acolo cu UNHCR pentru a mă întâlni cu o mulțime de persoane strămutate din Ucraina. (…) Unul dintre lucrurile pe care le-am făcut acolo a fost să gătesc cu femeile ucrainene. Iar una dintre ele, care este bucătar-șef, m-a învățat să fac borș, pe care-l ador”, a spus actorul.

Acesta a declarat că va găti borș și va împărtăși rețeta cu urmăritorii săi în onoarea ucrainencelor care l-au învățat cum să pregătească acest fel de mâncare.

În continuare, artistul s-a pus pe treabă.

Actorul a explicat că a curățat și mărunțit un morcov, două bețe de țelină, o ceapă, ustoroi și cartofi. După care, într-o cratiță în care a adăugat ulei și unt, a sotat și condimentat legumele. Ulterior, Tucci a adăugat două sfecle rase, 1,5 litri de bulion de carne de vită și a lăsat ingredientele să se gătească.  La final, actorul a adăugat roșii conservate, o jumătate de varză tocată și un pic de oțet din vin alb, pe care le-a lăsat să fiarbă pentru aproximativ 40 de minute.

Evident că există o mulțime de rețete pentru a pregăti borș, însă asta este foarte similară cu cea pe care am învățat-o. De multe ori, în borș este adăugată carne. Așa că puteți să o faceți. Acesta cu bulion de carne de vită este practic un borș vegetarian”, a precizat Stanley Tucci, în înregistrarea video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stanley Tucci (@stanleytucci)

Ulterior, pe 1 decembrie, Tucci a publicat un videoclip în care a degustat borșul pe care l-a pregătit. Înainte de a o face, actorul a declarat că borșul pe care l-a gătit săptămâna trecută, în Moldova, mirosea foarte bine, acum însă mirosul nu este la fel de „dulce”. „Sunt sigur că am făcut ceva greșit”, a menționat el.

După ce a gustat borșul pe care l-a gătit, Stanley Tucci a dat dezaprobator din cap. „Nu, nu știu ce-i în neregulă. O să încerc să gătesc din nou. Rămâneți conectați. Îmi cer scuze, în special de la Svetlana, care m-a învățat să gătesc borșul, în Moldova. Voi reveni”, a adăugat el.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stanley Tucci (@stanleytucci)


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: