VIDEO Un hit moldovenesc i-a inspirat. Cum o companie de stat din Germania caută angajați 
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un hit moldovenesc i-a inspirat. Cum o companie de stat din Germania caută angajați 

Compania berlineză Berliner Verkehrsbetriebe (BVG), care asigură capitala Germaniei cu transport public, a lansat un videoclip promoțional pentru a căuta noi angajați. Acesta are la bază melodia „Dragostea din tei” a trupei moldoveneşti O-Zone, scrie infotag.md

Reprezentantul serviciului de presă al companiei Nils Kremmin a spus pentru Infotag că ideea de a apela la hitul moldovenesc din 2004 a apărut spontan.

Toți cei din echipă cunoaştem această melodie pe de rost, așa că am rezolvat mai întâi problema drepturilor de autor și, împreună cu agenția de publicitate, am început să creăm videoclipul. În el, doi angajați BVG și o angajată dansează pe acoperișul unui autobuz care zboară deasupra Berlinului, împart cadouri pasagerilor, își vizitează colegii în atelierele de reparații și cântă despre munca lor: „Hallo, salut, merhaba, alles gut?”, a comunicat reprezentantul serviciului de presă al companiei din Berlin.

El a adăugat că întreprinderile BVG au nevoie de 1.200 de șoferi de autobuz, metrou și tramvai până la sfârșitul anului 2023.

Am lansat videoclipul pe YouTube, iar în două zile a adunat aproape 65 de mii de vizualizări!”, a mai declarat reprezentantul serviciului de presă al companiei din Berlin.

De menționat că la momentul publicării materialului, videoclipul de pe YouTube al campaniei din Berlin a adunat aproape 100 de mii de vizualizări.

Potrivit sursei sursei citate, întreprinderea de stat BVG asigură capitala Germaniei cu transport public 24/7.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: