VIDEO Un moldovean ar fi încercat să fugă de patru mașini de poliție în Ungaria
Full Article 1 minutes read

VIDEO Un moldovean ar fi încercat să fugă de patru mașini de poliție în Ungaria

Un bărbat din Republica Moldova ar fi fost urmărit de patru mașini de poliție în orașul Seghedin din Ungaria. Informațiile au fost difuzate inițial pe rețelele de socializare, iar ulterior de presa regională.

Potrivit informațiilor, un moldovean, care conducea un automobil de model Ford cu număr de înmatriculare polonez, a fost urmărit de patru mașini de poliție în Ungaria.

Informația a fost împărtășită într-un grup local de pe Facebook. Ulterior, poliția a confirmat informația.

NM a solicitat un comentariu oficial de la purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă, care a verificat informațiile la misiunea diplomatică din Budapesta.

„Ambasada țării noastre la Budapesta este în contact cu autoritățile maghiare pe fiecare caz raportat în care sunt implicați cetățenii moldoveni. Responsabilii de la ambasadă cooperează cu autoritățile locale în contextul anchetelor în desfășurare și oferă suport consular necesar, inclusiv comunicarea cu rudele din Republica Moldova. Precizez că cetățenii moldoveni aflaţi pe teritoriul altor state se supun jurisdicţiei acelor state şi sunt responsabili pentru orice încălcare a legilor sau regulilor locale”, a precizat Daniel Vodă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: