(VIDEO) Un moldovean care și-a ucis mama și a fugit din țară a fost extrădat din Luxemburg. Câți ani va petrece după gratii?
Full Article 50 second read

(VIDEO) Un moldovean care și-a ucis mama și a fugit din țară a fost extrădat din Luxemburg. Câți ani va petrece după gratii?

Un bărbat de 47 de ani din capitală, a fost reținut în Luxemburg și extrădat, pe 15 februarie, autorităților din Republica Moldova. Anul trecut acesta a fost anunțat în căutare internațională pe canalele Interpol.

Potrivit poliției, Bărbatul, în 2004, bărbatul și-a omorât mama, într-un apartament din sectorul Rîșcani al capitalei, după ce au consumat băuturi alcoolice și între ei s-a iscat un conflict.

Atunci acesta a fost condamnat la 23 de ani de închisoare, iar după 18 ani de detenție a fost eliberat condiționat. Ulterior, procurorii au contestat decizia privind eliberarea din locurile de detenție înainte de termen. Între timp bărbatul a părăsit Republica Moldova.

Acum acesta urmează să execute pedeapsa cu privare de libertate pe un termen de 5 ani în penitenciar de tip închis.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: