VIDEO Un moldovean, considerat deosebit de periculos și căutat din 2005, a fost extrădat din Bulgaria 
Full Article 50 second read

VIDEO Un moldovean, considerat deosebit de periculos și căutat din 2005, a fost extrădat din Bulgaria 

Un moldovean în vârstă de 50 de ani, anunțat în căutare internațională din anul 2005 pe canalele Interpol cu scop de arest și extrădare la solicitarea Inspectoratului de Poliție Comrat, a fost extrădat din Bulgaria. 

Reprezentanții Poliției Republicii Moldova au declarat pe 10 septembrie că „bărbatul este considerat deosebit de periculos și este cercetat pentru comiterea a zeci de infracțiuni grave și deosebit de grave pe teritoriul raionului Comrat în perioada anilor 1999-2004”.

Extrădarea acestuia a avut loc la punctul de trecere a frontierei Giurgiulești – Galați. Bărbatul a fost predat inițiatorului căutării de către reprezentanții autorităților române, unde au participat și ofițerii de la BPDS „Fulger”.

Se menționează că extrădarea bărbatului a avut loc urmare a cooperării cu autoritățile de drept ale Bulgariei și României.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: