VIDEO Un nou video cu Ștefan Gațcan: „Rog din suflet, nu tensionați oamenii din jur”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Un nou video cu Ștefan Gațcan: „Rog din suflet, nu tensionați oamenii din jur”

Vicepreședintele parlamentului Vlad Bătrîncea a făcut publică o nouă înregistrare video cu deputatul Ștefan Gațcan. Aceasta a fost prezentată în cadrul ediției din 2 iulie a emisiunii „În Profunzime” de la Pro TV. La scurt timp, înregistrarea a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a lui Ștefan Gațcan.

Deputatul PSRM Vlad Bătrîncea a menționat că a primit această înregistrare de la colegul său de formațiune, Corneliu Furculiță. Acesta, la rândul său, ar fi primit-o direct de la Ștefan Gațcan.

Sunt bine, dar am nevoie de o perioadă de liniște și recreere

Stimați prieteni, repet, sunt bine, am depus mandatul de deputat benevol. Acum am nevoie de o scurtă perioadă de odihnă.

Posted by Ștefan Gațcan on Thursday, July 2, 2020

„Stimați deputați, dragi colegi, prieteni, rude. Vreau să fac unele precizări: sunt bine, benevol am renunțat la mandatul de deputat. Nu am fost și nu sunt sechestrat, sunt într-o etapă de reabilitare psiho-emoțională. Rog din suflet, nu tensionați oamenii din jur. Sincer vă doresc multă sănătate, succese și discernământ în tot ceea ce faceți”, a spus Ștefan Gațcan în înregistrare.

Acesta a apărut, din nou, cu mască medicinală pe față, detaliu care nu i-a scăpat deputatului Pro Moldova Andrian Candu.

„De ce este în mască? De ce a fost în mască în vița-de-vie?”, a întrebat Candu.

În replică, deputatul Vlad Bătrîncea a răspuns: „Noi nu suntem de la Plahotniuc, noi nu folosim așa metode”.

Amintim că deputatul Ștefan Gațcan a anunțat, pe 30 iunie că părăsește fracțiunea PSRM și aderă la Partidul Pro Moldova. A doua zi, deputatul PSRM Corneliu Furculiță a publicat pe pagina sa de Facebook o cerere de depunere a mandatului de parlamentar semnată de către Ștefan Gațcan.

La rândul său, Gațcan a fost de negăsit timp de mai multe ore, pentru ca, spre seară, să apară într-o înregistrare video filmată într-un câmp de viță-de-vie. Acesta a spus că se simte bine, însă are nevoie să se „reabiliteze”. În seara de 1 iulie, Poliția de Frontieră a confirmat că Ștefan Gațcan a părăsit țara.

Președintele formațiunii Partidul Nostru Renato Usatîi susține că Ștefan Gațcan ar fi fost agresat fizic.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: