VIDEO Un protestatar din centrul capitalei, reținut de polițiști 
Full Article 40 second read

VIDEO Un protestatar din centrul capitalei, reținut de polițiști 

Oamenii legii au reținut un manifestant care participa la acțiunea de protest din centrul capitalei. Menționăm că în aceste momente, susținuți de partidul lui Cavcaliuc, manifestanții lui Șor cer alegeri parlamentare anticipate precum și demisia șefului statului Maia Sandu. 

NM a solicitat mai multe detalii cu privire la reținerea bărbatului de la reprezentanții Inspectoratului General al Poliției. Deocamdată nu avem un răspuns.

UPDATE: Bărbatul reținut de polițiști a fost lăsat la libertate. Protestatarul a fost văzut de reporterul NM la intersecția str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni cu Ștefan cel Mare și Sfânt.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: