VIDEO Un protestatar din centrul capitalei, reținut de polițiști 
Full Article 40 second read

VIDEO Un protestatar din centrul capitalei, reținut de polițiști 

Oamenii legii au reținut un manifestant care participa la acțiunea de protest din centrul capitalei. Menționăm că în aceste momente, susținuți de partidul lui Cavcaliuc, manifestanții lui Șor cer alegeri parlamentare anticipate precum și demisia șefului statului Maia Sandu. 

NM a solicitat mai multe detalii cu privire la reținerea bărbatului de la reprezentanții Inspectoratului General al Poliției. Deocamdată nu avem un răspuns.

UPDATE: Bărbatul reținut de polițiști a fost lăsat la libertate. Protestatarul a fost văzut de reporterul NM la intersecția str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni cu Ștefan cel Mare și Sfânt.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: