VIDEO Un solist al trupei ucrainene Quest Pistols a căzut de pe scenă, la Chișinău 
Full Article 40 second read

VIDEO Un solist al trupei ucrainene Quest Pistols a căzut de pe scenă, la Chișinău 

Un solist al trupei ucrainene Quest Pistols a căzut de pe scenă, în timpul unei concert din Republica Moldova. Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare de internauți. 

Trupa Quest Pistols a evoluat în clubul de noapte Bora Bora din Chișinău, pe 3 iunie. Potrivit unui anunț al organizatorilor, artiștii urmau să-și înceapă evoluția la ora 22:00 cu „cel mai fierbinte concert al trupei QUEST PISTOLS”.

Potrivit imaginilor publicate pe rețelele de socializare, un solist al trupei a căzut de pe scenă în timpul concertului. Ulterior, acesta și-ar fi continuat evoluția.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: