(VIDEO) Usatîi acuză PAS că îi „fură” primarii. Replica partidului de guvernare
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Usatîi acuză PAS că îi „fură” primarii. Replica partidului de guvernare

Renato Usatîi susține că membrii PAS ar încerca să convingă primarii din partea Partidului Nostru (PN), pe care îl conduce, să părăsească formațiunea. Declarațiile au fost făcute, pe 27 februarie, în cadrul unei conferințe de presă, dedicată împlinirii a 8 ani de la formarea PN.

Renato Ustîi a acuzat partidul de guvernământ că ar continua practica Partidului „ȘOR”, care în trecut ar fi oferit bani primarilor PN pentru a părăsi formațiunea.

„Terminați să umblați pe la primarii de orașe și să încercați să îi bumboniți. Că dacă Partidul „ȘOR” în perioada când nu am fost activ în viața politică mergea pe la primarii noștri și le propuneau câte 50.000 de euro și nu s-au vândut și nu au plecat, păi ce faceți voi azi. Voi mergeți pe la primarii noștri și deja nu le dați bani în mână cum o făcea Șor, dar le promiteți bani pentru oraș. 20 de miloane de lei, 40 de milioane, 60 de milioane, pentru ca ei să părăsească Partidul Nostru și să devină independenți”, a declarat acesta.

Usatîi a îndemnat partidul de guvernământ să înceteze să abordeze primarii PN.

„Eu știu că aveți probleme cu candidații în localități, dar căutați-vă candidații voștri. Noi nu am fost niciodată la vreun candidat să îi spunem să părăsească un partid și să vină la noi. Este o un lucru foarte urât care nu l-am făcut, nu-l facem și nu-l vom face”, a conchis liderul PN.

Contactată de NM purtătoarea de cuvânt a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Adriana Vlas a calificat declarațiile lui Usatîi drept „aberații”.

De precizat că Partidul „ȘOR” nu a comentat acuzațiile liderului PN.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: