(VIDEO) „Vă mulțumim pentru răbdare și vă rugăm să aveți încredere”. Gavrilița a publicat o adresare către popor
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) „Vă mulțumim pentru răbdare și vă rugăm să aveți încredere”. Gavrilița a publicat o adresare către popor

Premierul Republicii Moldova Natalia Gavrilița a înregistrat o adresare video către popor. Aceasta a dat asigurări cu „putem trece cu bine de crize” și că o vom face, iar Guvernul „se organizează” în acest sens.

Prim-ministrul țării a menționat că este important să avem claritate, compasiune și curaj în perioada următoare.

„Ca oameni, ca familii, ca țară putem trece cu bine de crize și vom trece cu bine de toate aceste crize cu care ne confruntăm. Guvernul se organizează în acest sens. Avem în față o toamnă de acțiuni hotărâte pentru ca oamenii, agenții economici și toată societatea să treacă cu bine peste iarnă. Pregătirile de iarnă au loc în ritm rapid, fie că vorbim de căldură – energie și lemne – pentru oameni, fie de alte nevoi”, a menționat Natalia Gavrilița.

Premierul a relatat că, în această toamnă, învățătorii, medicii, funcționarii publici, pensionarii cu venituri mici și familiile cu copii de până la 2 ani vor primi salarii și alocații mai mari, care să îi ajute în perioada rece. Mai mult, costurile scumpirilor pentru resursele energetice vor fi compensate.

Luna septembrie va fi una a afacerilor, a mai spus Gavrilița.

„Moldova are nevoie de fiecare din noi. Să ne sprijinim reciproc, să ne inspiram între noi, să avem succes împreună. Ieșim din crize prin creștere, or creșterea e prioritatea noastră toamna aceasta. Vă mulțumim pentru răbdare și vă rugăm să aveți încredere în noi, în voi, în Moldova!”, a încheiat prim-ministrul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: