VIDEO Vârsta de 23 de ani – suficientă pentru a deveni primar de Chișinău? Cinci întrebări incomode pentru Ion Bulgac
Full Article 2 minutes read

VIDEO Vârsta de 23 de ani – suficientă pentru a deveni primar de Chișinău? Cinci întrebări incomode pentru Ion Bulgac

Ion Bulgac este cel mai tânăr candidat la funcția de primar al Chișinăului: are 23 de ani. În noua ediție a proiectului „5 întrebări incomode” pentru eventualii viitori primari ai municipiilor Chișinău și Bălți, NewsMaker l-a întrebat pe Ion Bulgac dacă are suficientă experiență pentru a gestiona orașul, cum va atrage în echipa sa profesioniști din alte generații și cum plănuiește să lupte împotriva corupției.

Reamintim că, în ajunul alegerilor locale, NewsMaker a lansat un nou proiect – „5 întrebări incomode” pentru eventualii viitori primari ai Chișinăului și Bălțiului. Invităm la interviu absolut toți candidații la funcția de primar al celor mai mari două orașe din Moldova.

***

Amintim că Republica Moldova va organiza alegeri locale generale pe 5 noiembrie 2023. În cadrul scrutinului, vor fi aleși 898 de primari și 11 058 de consilieri locali, dintre care 9 972 sătești (comunali), orășenești și 1 086 raionali/municipali. Potrivit informației publicate de Comisia Electorală Centrală, pentru funcția de primar al Chișinăului s-au înscris în cursa electorală 27 de pretendenți, printre care și Ion Bulgac (Partidul Politic Coaliția pentru Unitate și Bunăstare).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: