VIDEO Victor Bînzari este membru PAS: „Nu ascund, dar activitatea mea în cadrul Energocom nu are nicio tangență cu partidul”
Full Article 2 minutes read

VIDEO Victor Bînzari este membru PAS: „Nu ascund, dar activitatea mea în cadrul Energocom nu are nicio tangență cu partidul”

Directorul interimar Energocom, Victor Bînzari, a recunoscut că este membru al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). Acesta a menționat că „nu ascunde” acest lucru și că activitatea sa în cadrul Energocomului nu are nici o tangență cu partidul politic. Declarațiile au fost făcute, pe 9 iunie, în cadrul unui interviu pentru NM.

„Eu am fost membru la două partide. Prima dată am fost membrul Partidului Liberal prin 2007. Am avut un hobby de a mă implica în guvernarea locală și în 2011 am fost ales în calitate de consilier orășenesc la Primăria Ialoveni. După ce PL a dispărul de pe arenă, am încercat să ajut un alt partid. Nu ascund că sunt membru PAS, dar activitatea mea în cadrul Energocomului nu are nicio tangență cu partidul politic. Dimpotrivă se salută faptul că am o experiență în acest domeniu și de asta am și fost selectat”, a declarat Victor Bînzari.

Victor Bînzari menționează că a fost în funcția de vicedirector, iar Energocom l-a numit director general interimar pentru un an de zile. Iar pentru a fi director cu „acte în regulă”, acesta trebuie să participe la concurs.

Amintim că Victor Bînzari a fost numit director adjunct al Energocom pe 8 decembrie 2021. Iar în iulie 2022, acesta a fost promovat. Bînzari a activat anterior în companii cu profil energetic, de microfinațare și a fost, între 2015 și 2017, vicepreședintele raionului Ialoveni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: