VIDEO Zelenski, reacție la video-ul cu soldatul ucrainean decapitat de ruși: Nu vom ierta criminalii
Full Article 2 minutes read

VIDEO Zelenski, reacție la video-ul cu soldatul ucrainean decapitat de ruși: Nu vom ierta criminalii

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a venit cu reacție referitor la înregistrarea video, apărută în mediul online, care arată decapitaraea unui soldat ucrainean. Liderul de la Kiev a declarat că Ucraina nu va ierta criminalii, iar pentru toate ororile va exista targere la răspundere.

„Există un lucru pe care nimeni în lume nu îl poate ignora: cât de ușor ucid aceste fiare. Această înregistrare video cu execuția unui prizonier de război ucrainean ar trebui să fie văzută de întreaga lume. Acesta este un videoclip care arată Rusia așa cum este ea… Acesta nu este un episod, acest lucru s-a mai întâmplat înainte. A fost așa la București, de mii de ori… Nu vom uita și nu vom ierta criminalii. Va exista o responsabilitate legală pentru tot”, a declarat Zelenski.

Președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, a spus că liderii mondiali trebuie să reacționeze la acest caz și să ajute Ucraina pentru a înfrânge armata ocupaționistă.

„Scopul principal este victoria. Scopul principal este ca Ucraina să fie . Înfrângere pentru ocupan, sentințe pentru asasini, Tribunal pentru statul malefic. Memorie eternă tuturor celor a cărei viață a fost luată de teroarea rusă”, a conchis președintele.

Amintim că, în seara zilei de 11 aprilie, pe internet a fost publicat un video în care un soldat ucrainean este decapitat . La scurt timp după apariția imaginilor, șeful Administrației prezidențiale de la Kiev Andrei Ermak a publicat un mesaj scurt: „Pentru toate va urma un răspuns și se va trage la răspundere”. NM nu publică imaginile video din motive etice.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: