Viitorii șoferi mai așteaptă. Examenele practice pentru obținerea permisului de conducere, sistate în toată țara
Full Article 1 minutes read

Viitorii șoferi mai așteaptă. Examenele practice pentru obținerea permisului de conducere, sistate în toată țara

Agenția Servicii Publice (ASP) anunță că, din cauza condițiile meteorologice nefavorabile, pe întreg teritoriul țării au fost sistate examenele la proba practică pentru obținerea permisului de conducere la categoriile A, B, C, D, E, programate pentru ziua de 9 ianuarie 2024. Examinarea la proba teoretică la categoriile menționate se desfășoară în modul stabilit anterior, fără careva schimbări.

Potrivit ASP, candidații care au fost programați la proba practică pentru data de 9 ianuarie 2024, vor fi contactați de către reprezentanții ASP (telefonic/mail) și vor fi reprogramați pentru o altă zi, comodă acestora.

„Îndemnăm toți candidații să urmărească informațiile oficiale transmise de ASP și să se asigure că au toate documentele necesare actualizate pentru noul program de examinare. Ne cerem scuze pentru orice inconveniență cauzată și vă mulțumim pentru înțelegere”, scrie ASP.

Pentru informații suplimentare, cetățenii pot apela la Serviciul suport clienți – 14909.

Precizăm că Moldova se află sub cod galben, inclusiv până pe 10 ianuarie. Meteorologii spun că vremea se poate schimba brusc, în această perioadă. SHS prognozează temperaturi de până la -15 grade Celsius.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: