“Voi rămâne deputat independent, dar mă alătur Mișcării pentru Popor”. PSRM pierde încă un deputat
Full Article 2 minutes read

“Voi rămâne deputat independent, dar mă alătur Mișcării pentru Popor”. PSRM pierde încă un deputat

Deputata Irina Lozovan și-a anunțat ieșirea din fracțiunea Blocul Comuniștilor și Socialiștilor și plec din Partidul Socialiștilor din Republica Moldova. Ea va rămâne deputat independent, dar se va alătura „Mișcării pentru Popor”.

Parlamentara consideră că PSRM nu poate supraviețui fără un lider.

„Când oamenii ne-au delegat parlamentarilor responsabili, ne-au obligat și să luptăm pentru drepturile și interesele lor legitime. Ar fi trebuit să devenim acel stâlp care nu se temea să ne apere interesele comune de dragul bunăstării țării. Din păcate PSRM nu poate supraviețui fără un lider, noi, anterior cea mai mare forță de opoziție, nu am reușit să luptăm acestui regim antinațional care a adus poporul la sărăcie. Păcat că colegii au refuzat să își adune eforturile de a ieși în stradă și de a lupta pentru oameni”, a declarat deputata.

Totodată, Irina Lozovan anunță că va rămâne deputat independent, dar se va alătura „Mișcării pentru Popor”.

„Voi fi alături de locuitorii țării noastre, în stradă, pentru a le apăra interesele și interesele statului nostru. Voi face totul în numele păcii în Moldova, pentru a mă asigura că pensionarii au o viață decentă, pentru a lupta pentru plata integrală a facturilor pentru lunile de iarnă, iar tinerii noștri să aibă un viitor, pentru ca oamenii să simtă sprijinul statului și al munca deputaților.
Pentru ca cetățenii noștri să trăiască și să nu existe!”, a informat deputata.

“Voi rămâne deputat independent, dar mă alătur Mișcării pentru Popor".  PSRM pierde încă un deputat

Amintim că și parlamentarul Alexandr Nesterovschii a anunțat că părăsește Partidul Socialiștilor (PSRM). Acesta a precizat că va rămâne deputat independent. Totodată, Nesterovschii a declarat că se alătură „Mișcării pentru popor” pentru a obliga Guvernul să achite facturile la energia electrică, încălzire și gaze pentru lunile de iarnă tuturor cetățenilor.

De asemenea, 10 primari aleși pe lista PSRM au anunțat aderarea la Mișcarea Pentru Popor cu scopul de a impune guvernarea să îndeplinească solicitarea celor aproape 800 de mii de oameni, care au semnat inițiativa achitării integrale a facturilor pentru lunile de iarnă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: