Socialiștii pierd un deputat: “Voi rămâne deputat independent, dar mă alătur Mișcării pentru Popor”
Full Article 2 minutes read

Socialiștii pierd un deputat: “Voi rămâne deputat independent, dar mă alătur Mișcării pentru Popor”

Parlamentarul Alexandr Nesterovschii a anunțat că părăsește Partidul Socialiștilor (PSRM). Acesta a precizat că va rămâne deputat independent. Totodată, Nesterovschii a declarat că se alătură „Mișcării pentru popor” pentru a obliga Guvernul să achite facturile la energia electrică, încălzire și gaze pentru lunile de iarnă tuturor cetățenilor.

Alexandr Nesterovschi a menționat că Moldova se confruntă în prezent, cu cel mai mare „dușman” al său, „regimul PASandu”, care îi distruge statalitatea, istoria și limba. Potrivit lui, ideologia socialiștilor are ca scop apărarea intereselor poporului și construirea unei societăți juste, iar PSRM ar fi trebuit să fie liderul acestei lupte, lucru care nu s-a întâmplat.

„Iar să stau în tăcere și să privesc cum poporul nostru este batjocorit, cum sunt bătuți pensionarii și să privesc de pe margine cum oamenii luptă și să nu ies cu ei nu mai pot. De aceea am luat decizia de a părăsi rândurile PSRM și fracțiunea”, a menționat parlamentarul.

Acesta a precizat că își va continua activitatea în Parlament, în calitate de deputat independent.

Totodată, Nesterovschii a anunțat că se alătură „Mișcării pentru Popor”, din care fac parte mai mulți activiști și politicieni, inclusiv Partidul „ȘOR”.

„Mă alătur cererii acestei Mișcări Naționale, care cere achitarea de către Guvern a facturilor la energia electrică, încălzire și gaze pentru lunile de iarnă pentru toți cetățenii Republicii Moldova și voi participa activ la mitingurile acestei Mișcări”, a adăugat deputatul.

De menționat că PSRM nu a comentat deocamdată plecarea lui Aleksandr Nesterovschii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: