„Vom avea un candidat puternic”. Dodon susține că PSRM va participa la alegerile prezidențiale de anul viitor
Full Article 2 minutes read

„Vom avea un candidat puternic”. Dodon susține că PSRM va participa la alegerile prezidențiale de anul viitor

Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon a declarat că formațiunea va participa la alegerile prezidențiale din 2024. Precizarea a fost făcută pe 1 septembrie în cadrul emisiunii sale online săptămânale „În direct cu Igor Dodon”. Ex-președintele a spus că PSRM își va anunța candidatul pentru scrutinul prezidențial după alegerile locale, care se vor desfășura în luna noiembrie, curent.

Sigur, înainte era mai bine, toată lumea o spune: tarifele la gaze, prețurile și multe altele. Fie că vom candida sau nu, vă promit că după alegerile locale ne vom exprima poziția. Dar vă promit că vom avea un candidat puternic și vom lupta pentru a câștiga, avem o șansă reală la alegerile prezidențiale”, a spus Igor Dodon.

Întrebat ce schimbări promite în cazul în care va fi ales președinte, Dodon a reiterat că „în trecut era mai bine”.

Amintiți-vă cum era în urmă cu 3 ani, când președinte era Igor Dodon. Da, am făcut multe greșeli. Și acum mă uit în urmă și îmi dau seama că am făcut greșeli. Dar situația în țară era mai bună. Oamenii trăiau mai bine înainte. Ei credeau în viitor, aveau un scop. Iar acum oamenii părăsesc Moldova în masă – peste 100 de mii de oameni au părăsit țara în șase luni. Și continuă să plece”, a spus Dodon, precizând că va oferi detalii despre campania electorală mai aproape de alegerile prezidențiale.

Amintim că politicianul a anunțat că, la „cererea publicului larg”, revine în emisie online cu emisiunea „În direct cu Igor Dodon”. În cadrul ediției de debut, din 1 septembrie, Dodon a declarat că „unele persoane, inclusiv bloggeri renumiți, au insistat ca emisiunea să se numească în continuare „Președintele Igor Dodon răspunde””. Dar, potrivit lui Dodon, acest lucru ar fi incorect, deoarece el nu mai este președinte.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: