„Vom oferi tot ce trebuie ca să-și îndeplinească mai eficient misiunea”. Ion Chicu, despre consolidarea institutului polițiștilor de sector
Full Article 1 minutes read

„Vom oferi tot ce trebuie ca să-și îndeplinească mai eficient misiunea”. Ion Chicu, despre consolidarea institutului polițiștilor de sector

Premierul Ion Chicu a solicitat Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Finanțelor să prezinte până pe 15 februarie propuneri, menite să consolideze institutul polițiștilor de sector. Declarația a fost făcută astăzi, 15 ianuarie, la ședința guvernului. 

„Polițistul de sector este persoana care trebuie să cunoască cel mai bine localitatea și locuitorii. Activitatea eficientă a polițistului de sector contribuie la prevenirea crimelor și la descoperirea rapidă a celor produse. Vom oferi tot ce trebuie polițiștilor de sector, ca să își îndeplinească mai eficient misiunea”, a spus premierul.

De asemenea, Ion Chicu a solicitat ministrului Afacerilor Interne informații despre situația criminogenă în țară și problema accidentelor rutiere. La rândul său, Pavel Voicu a declarat că rata criminalității este în scădere. Mai mult, acesta a comunicat că a luat sub control personal cazul omorului de la Costești. În acelați context, premierul a solicitat să fie evaluată în special eficiența factorilor de conducere a poliției.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: