(DOC) Biletele de troleibuz din Bălți s-au scumpit. Cât vor achita călătorii
Full Article 50 second read

(DOC) Biletele de troleibuz din Bălți s-au scumpit. Cât vor achita călătorii

Locuitorii municipiului Bălți vor achita cinci lei pentru o călătorie cu troleibuzul. O decizie în acest sens a fost aprobată astăzi, 9 decembrie, în cadrul ședinței săptămânale a Consiliului municipal Bălți, informează NordNews.

Potrivit decizie, taxa a crescut de la 3 la 5 lei.

Amintim că ultima majorare a tarifelor pentru călătoriile cu transportul public a avut loc în luna martie, când taxa a crescut de la 3 la 5 lei pentru autobuze și de la 2 la 3 lei pentru troleibuze.

Atunci, aleșii locali au aprobat și prețul abonamentelor. Prin urmare, elevii vor achita 40 de lei pentru un abonament la troleibuz, iar studenții – 60 de lei.

Decizia de a majora tarifele vine după ce transportatorii s-au plâns că nu mai fac față prețurilor mari la carburanți.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: