Vremea se răcește brusc în toată țara. Meteorologii anunță ploi puternice și maxime de 8-12 grade în timpul zilei
Full Article 50 second read

Vremea se răcește brusc în toată țara. Meteorologii anunță ploi puternice și maxime de 8-12 grade în timpul zilei

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis astăzi, 16 septembrie, Cod galben de schimbare bruscă a vremii. Potrivit meteorologilor, în următoarele zile temperaturile vor scădea până la valori maxime de 8-12 grade în timpul zilei. Totodată, în întreaga țară sunt așteptate ploi puternice și vânt. Avertizarea, care intră în vigoare în seara zilei de azi, se va menține până duminică, 18 septembrie.

„În intervalul menționat, caracterul vremii se va schimba. Temporar vor cădea ploi însoțite de descărcări electrice, izolat ploi puternice (15-30 l/m2). Temperatura aerului în timpul zilei va scădea cu 8-12°C. Pe 18.09 vântul nord-vestic va prezenta intensificări de până la 15-20 m/s”, anunță meteorologii.

SHS anunță că, în funcție de evoluția fenomenelor, va actualiza avertizarea meteorologică cu noi date.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: