Vremea se răcește brusc în toată țara. Meteorologii anunță ploi puternice și maxime de 8-12 grade în timpul zilei
Full Article 50 second read

Vremea se răcește brusc în toată țara. Meteorologii anunță ploi puternice și maxime de 8-12 grade în timpul zilei

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis astăzi, 16 septembrie, Cod galben de schimbare bruscă a vremii. Potrivit meteorologilor, în următoarele zile temperaturile vor scădea până la valori maxime de 8-12 grade în timpul zilei. Totodată, în întreaga țară sunt așteptate ploi puternice și vânt. Avertizarea, care intră în vigoare în seara zilei de azi, se va menține până duminică, 18 septembrie.

„În intervalul menționat, caracterul vremii se va schimba. Temporar vor cădea ploi însoțite de descărcări electrice, izolat ploi puternice (15-30 l/m2). Temperatura aerului în timpul zilei va scădea cu 8-12°C. Pe 18.09 vântul nord-vestic va prezenta intensificări de până la 15-20 m/s”, anunță meteorologii.

SHS anunță că, în funcție de evoluția fenomenelor, va actualiza avertizarea meteorologică cu noi date.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: