Master-class-uri, desene pe asfalt și dansuri. Cum se va desfășura Ziua Internațională a copiilor, la Chișinău
Full Article 3 minutes read

Master-class-uri, desene pe asfalt și dansuri. Cum se va desfășura Ziua Internațională a copiilor, la Chișinău

De Ziua Internațională a copiilor, Primăria Chișinău a stabilit un program de activități culturale. Astfel, în mai multe locații din capitală vor fi organizate multiple acțiuni pentru cei mici.

Copiii vor avea posibilitatea să participe în diverse activități creative: master-class-uri, confecționarea obiectelor, desen pe asfalt, program de muzică ușoară, dansuri populare și sportive, expoziții și pictură.

Începând cu ora 09.00, în Parcul „Dendrariu”, str. Ion Creangă nr. 1 va avea loc Festivalul copiilor „În lumea surprizelor”, ediția I.

La ora 10.00 se va desfășura o manifestare cultural-artistică cu genericul „Dulcea mea copilărie”, în scuarul ,,Mihai Dolgan”, str. Bulgară nr. 43, iar pe terenul de fotbal din Parcul „Valea Trandafirilor” vor avea loc distracții pentru copii cu genericul: „Lazer Tag”.

Tot la ora 10.00 va avea loc un turneu de fotbal cu participarea copiilor și tinerilor, pe str. Hristo Botev, nr. 2, iar pe str. Trandafirilor – Parcul de distracții va fi organizată o activitate cultural-artistică cu genericul „Simbolul vieții”.

La aceeași oră, se anunță o manifestare cultural-artistică cu genericul: „Zâmbetul copilăriei”. Aceasta va avea loc în scuarul DETS Ciocana, str. Alecu Russo, nr. 57.

La ora 11.00 se vor organiza ateliere de creație, pe bd. Grigore Vieru. Tot la acea oră vor fi și ateliere de pictură cu genericul „Pictăm Pacea” pe str. Pietonală Eugen Doga colț cu bd. Grigore Vieru.

La 11.00, în Parcul „Valea Trandafirilor” va avea loc o manifestare cultural-artistică. O activitate cultural-artistică va avea loc și la Palatul de Cultură al Feroviarilor, bd. Decebal, nr. 2, iar în Parcul „La Izvor”, str. Calea Ieșilor se anunță o manifestare cultural-artistică cu genericul „Copilărie dulce feerie”.

La aceeași oră, în Scuarul „Feciorilor Patriei – Sfântă Amintire”, bd. Miron Costin va avea loc o activitate cultural-artistică cu genericul „Copilăria e a mea și-a ta”.

La ora 12.00 va fi o expoziție de lucrări plastice cu genericul: „În grădina copilăriei” pe holul școlii str. Matei Millo, nr. 9/3. O expoziție de artă plastică va avea loc și la Biblioteca pentru copii „Ion Creangă”, str. Alexei Șciusev, nr. 65, iar în Scuarul CCC „Orion”, șos. Muncești, nr. 792/2 se va organiza o manifestare cultural-artistică cu genericul: „Copilărie – floare de cais”.

La 12.00 va fi lansat și programul cu genericul „Provocarea verii”. Evenimentul va avea loc pe str. 31 August 1989 (perimetrul Bodoni-Puskin).

La ora 15.00 se va organiza un spectacol cu genericul „Muzica Desenelor Animate”, ediția „Tătici Cool” susținut de Youth Orchestra, pe str. 31 august 1989 (perimetrul Bodoni-Pușkin).

Ziua se va încheia cu un eveniment cultural – artistic cu genericul „Copilărie-dulce vis” pe strada pietonală Eugen Doga, intersecție cu bd. Grigore Vieru. Acesta va începe la ora 17.00.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: