VIDEO „37 de tăieturi. Ce le-a trebuit? Măcar să fi fost bogată”. Declarațiile fiului femeii din Telenești, care ar fi fost omorâtă de 2 minore
Full Article 3 minutes read

VIDEO „37 de tăieturi. Ce le-a trebuit? Măcar să fi fost bogată”. Declarațiile fiului femeii din Telenești, care ar fi fost omorâtă de 2 minore

Femeia de 67 de ani din raionul Telenești, care ar fi fost omorâtă de două minore, a fost găsită cu 37 de tăieturi. Precizările au fost făcute de fiul acesteia. Bărbatul nu înțelege „ce le-a trebuit” tinerelor, menționând că victima trăia în sărăcie. 

37 de tăieturi. Ce le-a trebuit lor? Ce le-a trebuit lor? Măcar să fi fost bogată… dar o băbuță săracă”, a comunicat bărbatul pentru tvn.md.

El a mai spus că minorele au fugit de la fața locului, aruncând cuțitele în fântâna din fața casei.

M-au sunat ieri și mi-au spus că mama mea a decedat. Eu am venit și când colo îmi spun că mama mea e tăiată, înjunghiată”, a mai declarat bărbatul. „Au luat toate amprentele. Mi-au dat voie și am văzut-o”, a spus bărbatul în lacrimi.

37 de tăieturi în inimă”, a adăugat el.

Cu ce ocazie să omoare un om care bea și nu are nimic împrejurul casei? Nu știu. Trebuie să fii criminal”, a spus un locuitor al satului.

Poliția Republicii Moldova a anunțat în ajun că două minore de 14 și 15 ani au fost reținute în seara zilei de 22 septembrie, fiind suspectate de săvârșirea unui omor cu deosebită cruzime.

Fetele, aflându-se în gospodăria unui băiat în satul Ghermănești din raionul Telenești, ar fi intrat într-un conflict cu stăpâna casei, o femeie de 67 de ani, ulterior cearta degenerând într-o bătaie. În rezultat, acestea pe rând i-au aplicat femeii multiple lovituri de cuțit pe diferite regiuni ale corpului, au acoperit-o cu o plapumă și s-au eschivat de la fața locului, iar cuțitele le-ar fi aruncat într-o fântână de lângă gospodăria victimei”, au comunicat polițiștii.

Oamenii legii adăugau că minorele nu sunt la prima abatere de la lege, fiind implicate în mai multe cazuri de bătaie în diferite sectoare ale municipiului Chișinău, iar unele imagini de agresiune au fost distribuite în mediul online.

Una dintre ele este plasată într-un Centru de plasament în situații de risc din capitală pe care îl părăsește des fără a înștiința responsabilii. Precizăm faptul că în fiecare caz poliția a intervenit, solicitând implicarea imediată a specialiștilor pentru responsabilizarea și corectarea comportamentului minorei, dar și examinarea stării sale de sănătate, precum și pentru a preveni ca aceasta să comită alte infracțiuni”, au precizat polițiștii.

Reprezentanții Poliției Republicii Moldova au menționat că pe caz a fost pornită o cauză penală pentru „Omor intenționat săvârșit cu deosebită cruzime, precum şi din motive sadice”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: