(VIDEO) „A fost o surpriză”. Câteva cupluri din capitală au devenit părinți în ziua de Paște
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) „A fost o surpriză”. Câteva cupluri din capitală au devenit părinți în ziua de Paște

Cel mai frumos dar l-au primit în Noaptea Învierii. Șase cupluri din Chișinău au devenit părinți. Cele trei fetițe și cei trei băieței au fost aduși pe lume la maternitatea Spitalului Clinic Municipal „Gheorghe Paladi” din capitală. Proaspetele mămici susțin că e o binecuvântare să naști în această zi și sunt sigure că bebelușii vor avea un destin special, scrie Moldova 1.

Una dintre mămicile care a născut în Noaptea Învierii este Tatiana Josan. Femeia ne-a povestit că micuța ei a venit pe lume la ora 01:46.

„Pentru noi a fost o surpriză că ne-a prins Paștele aici în spital. Dar suntem foarte fericiți că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu acestă minune. Cred că este cel mai frumos dar de la Dumnezeu care putea să se întâmple. Sper să aibă noroc în viață și să fie un copil fericit. I-am ales nume de floare pentru că este frumușică ca o floricică”;

Tatiana Josan a ales numele fetiței care a decis să-și bucure părinții în această zi specială. Micuța va purta numele Camelia.

„I-am ales nume de floare pentru că este frumușică ca o floricică. Am citit că este într-adevăr, copiii născuți în ziua de Paște sunt, se nasc cu un dar aparte de la Dumnezeu, sunt binecuvântați de către Dumnezeu și sper foarte mult și prințesa noastră să fie cu un dar aparte”

O altă mămică care și-a ținut azi pentru prima dată pruncul în brațe este și Marina Bucătaru, care a născut un băiețel.

„Asta e cea mai mare fericire”;

Părinții au ales ca micuțul lor să se numească Cristian.

„Mi-a plăcut, a fost așa un sentiment ceva, dar nu am legat cumva”.

Potrivit medicilor toți copii născuți în Noaptea de Înviere la Spitalului Clinic Municipal „Gheorghe Paladi” din capitală sunt sănătoși, iar nașterile au decurs fără complicații.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: