A fost publicată o înregistrare în care Igor Dodon împușcă în porci sălbatici aflați într-un staul. Reacția PSRM (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

A fost publicată o înregistrare în care Igor Dodon împușcă în porci sălbatici aflați într-un staul. Reacția PSRM (VIDEO)

Pe rețelele de socializare a fost publicată o înregistrare video în care liderul Partidului Socialiștilor Igor Dodon apare împușcând porci sălbatic. Mai mult, în imagini se vede că animalele se află într-un spațiu închis. Purtătoarea de cuvânt a PSRM a declarat că imaginile sunt „fake”.

În imagini apare liderul PSRM Igor Dodon, la cravată, cu o armă în mână. Acesta trage mai multe focuri de armă în direcția unor porci aflați într-un spațiu închis. La un moment dat, un animal de prăbușește și dă neputincios din labe, vădit rănit.

Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a PSRM Carmena Sterpu a negat veridicitatea imaginilor.

„Oponenții utilizeaza tehnologii de fabricare a unor video-fake. E dovada că dreapta recurge la campanie murdară din lipsa de soluții reale și profesioniste pentru cetățeni”, a menționat aceasta.

Pe 18 iunie, Renato Usatîi, liderul Blocului electoral care îi poartă numele, a publicat o fotografie în care apare Igor Dodon. cu arma în mână, alături de un zimbru ucis. Potrivit lui Usatîi, imaginea a fost făcută în timpul unei ședințe de vânătoare care ar fi avut loc fie în Moldova, fie în Belarus. Și de această dată, purtătoarea de cuvânt a liderului PSRM a declarat că imaginea este trucată.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: