A fost relansată cursa directă Chișinău-Kiev-Chișinău. Care este prețul biletelor
Full Article 1 minutes read

A fost relansată cursa directă Chișinău-Kiev-Chișinău. Care este prețul biletelor

Compania ucraineană Ukraine International Airlines (UIA) anunță reluarea zborurile între Chișinău și Kiev. Cursele vor fi accesibile începând cu data de 29 martie.

Din 29 martie, UIA va opera zboruri către Chișinău la 19:40 și înapoi spre Kiev la 7:20. Zborurile vor fi operate joi, vineri și duminică.

Prețurile de pe cursa Kiev – Chișinău încep de la 2 009 grivne, echivalentul a 61 de euro, iar pentru zborul de la Chișinău la Kiev va trebui să achitați 2.179 de grivne, echivalentul a 65 de euro, într-un singur sens.

Mai multe informații detaliate despre bilete și prețuri pentru zboruri pot fi găsite pe site-ul companiei aeriene: https://www.flyuia.com

Amintim că înainte de a procura bilete, este necesar să vă familiarizați cu regulile de intrare pe teritoriul țării pe care urmează să o vizitați. La momentul actual, pentru a intra pe teritoriul Ucrainei, pe lângă pașaportul biometric, este necesar să dețineți și un test PCR cu rezultat negativ și o asigurare medicală care să acopere tratamentul pentru Covid-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: