A împușcat mortal un bărbat și și-a rănit soția, după care s-a sinucis. Crimă din gelozie la Bălți
Full Article 1 minutes read

A împușcat mortal un bărbat și și-a rănit soția, după care s-a sinucis. Crimă din gelozie la Bălți

Un bărbat de 44 de ani, originar din Dondușeni, a împușcat mortal un alt bărbat, după care s-a sinucis. Crima a avut loc pe 2 august în curtea unui bloc din municipiul Bălți. Potrivit primelor informații, individul a recurs la acest gest din gelozie.

Poliția a fost alertată în jurul orei 16:00. Oamenii legii au depistat cadavrul unui bărbat de 53 de ani, cu o plagă în regiunea cutiei toracice, provocată prin împușcătură. Alături de corpul neînsuflețit al bărbatului a fost depistată o armă de foc.

Din primele informații, crima a fost comisă de un bărbat de 44 de ani, originar din raionul Dondușeni, al cărui automobil a fost depistat la fața locului. Ulterior, oamenii legii au depistat corpul neînsuflețit al acestuia în subsolul blocului de locuit unde a comis omorul și unde își avea domiciliul. Acesta s-ar fi strangulat.

Preliminar, motivul comiterii infracțiunii ar fi fost gelozia. Soția bărbatului care a comis crima era împreună cu victima în acel moment. Femeia de 40 de ani a fost și ea rănită în regiunea mâinii.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: