A murit și al doilea moldovean implicat în accidentul din Belgia (UPDATE)
Full Article 2 minutes read

A murit și al doilea moldovean implicat în accidentul din Belgia (UPDATE)

Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a confirmat, pe 20 iunie, decesul a încă unui cetățean al Republicii Moldova, implicat în accidentul care s-a produs în orașul Antwerpen, Belgia. Este vorba despre o persoană dată dispărută anterior și căutată printre dărâmături.

MAEIE anunță că autoritățile locale belgiene au confirmat reprezentanților Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Belgiei despre încheierea operațiunii de căutare, fiind confirmat decesul celui de-al doilea cetățean moldovean.

Astfel, în accidentul de la Antwerpen urmare a prăbușirii unei clădiri, bloc școlar aflat în construcție, și-au pierdut viața doi cetățeni ai Republicii Moldova.

Președinta țării Maia Sandu a venit cu o reacția pe pagina sa de Facebook: „prim-ministrul Belgiei, domnul Alexander De Croo, mi-a transmis un mesaj de compasiune pentru familiile muncitorilor moldoveni care au decedat în tragicul accident și m-a asigurat că lucrează îndeaproape cu Ambasada noastră la Bruxelles pentru a oferi tot sprijinul apropiaților acestora. Exprim, încă o dată, sincere condoleanțe pentru familiile celor doi conaționali care și-au pierdut viața în acest teribil accident și le doresc putere și rezistență”.

În ajun, autoritățile au confirmat decesul unui moldovean de 29 de ani care lucra la șantierul de construcții, unde s-a produs accidentul.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: