Accident în raionul Cantemir. Un tânăr din Comrat, spitalizat după ce a intrat cu mașina într-un copac
Full Article 1 minutes read

Accident în raionul Cantemir. Un tânăr din Comrat, spitalizat după ce a intrat cu mașina într-un copac

Un accident grav s-a produs în noaptea de 9 ianuarie în raionul Cantemir. Un tînăr de 22 de ani a avut nevoie de intervenția echipei de descarcerare, după ce a pierdut controlul volanului, iar mașina pe care o conducea s-a izbit într-un copac. În prezent, acesta este spitalizat.

Contactată de NM, ofițerul de presă al IP Cantemir, Cristina Ciobanu, a relatat că poliția a fost alertată la ora 3:11. Accidentul s-a produs între satele Sadîc şi Vişniovca, cu implicarea unui automobil de model Seat.

Oamenii legii au stabilit că la volanul automobilului se afla un tânăr în vârstă de 22 ani, locuitor al UTA Găgăuzia, mun. Comrat. Acesta se deplasa din satul Vişniovca către mun. Comrat. Din primele informații, acesta a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a ciocnit într-un copac.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), coliziunea a fost atât de puternică, încât șoferul a rămas blocat între fiarele contorsionate ale mașinii. A fost nevoie de o echipă de descarcerare. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Raional Comrat. Acestuia i-au fost prelevate probe biologice de sânge pentru stabilirea stării de ebrietate.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: