Accidentul din sectorul Botanica al capitalei: polițistul de la volanul mașinii INSP a fost reținut
Full Article 50 second read

Accidentul din sectorul Botanica al capitalei: polițistul de la volanul mașinii INSP a fost reținut

Polițistul Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), care se afla la volanul mașinii de serviciul, implicată într-un accident soldat cu decesul unui motociclist și a pasagerului acestuia, a fost reținut. Informația a fost confirmată în seara zilei de 21 octombrie de șefa ecției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției (IGP) Diana Fetco pentru NewsMaker.

Polițistul a fost reținut pentru 72 de ore, pentru ca măsurile procesuale să fie asigurate urgent și obiectiv, inclusiv pentru a exclude orice fel de interpretări în cadrul documentării”, a declarat reprezentanta IGP.

Amintim că o motocicletă s-a tamponat cu o mașină de patrulare a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), în amiaza zilei de 21 octombrie, pe buldevardul Dacia din Chișinău. În urma impactului, șoferul motocicletei și pasagerul său au murit pe loc. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: