FOTO Chișinău: un motociclist și pasagerul său au decedat, după ce s-au ciocnit cu o mașină a INSP
Full Article 2 minutes read

FOTO Chișinău: un motociclist și pasagerul său au decedat, după ce s-au ciocnit cu o mașină a INSP

O motocicletă s-a tamponat cu o mașină de patrulare a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), în amiaza zilei de 21 octombrie, pe buldevardul Dacia din Chișinău. În urma impactului, șoferul motocicletei și pasagerul său au murit pe loc.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12:30, la intersecția bulevardului Dacia din capitală cu drumul de ieșire de pe teritoriul Aeroportului Internațional Chișinău.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), oamenii legii au stabilit, preliminar, că o motocicletă care se deplasa pe bulevardul Dacia s-a tamponat cu o mașină de patrulare care aparține INSP. În urma impactului, conducătorul motocicletei și pasagerul său au decedat la fața locului.

La locul accidentului se află conducerea INSP, șeful Direcției de Poliție din capitală și procurorul de serviciu, pentru a stabili toate circumstanțele.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției a dispus inițierea de urgență a unei anchete de serviciu pentru examinarea complexă și din punct de vedere legal acțiunile polițiștilor. Aspectele de examinare a anchetei sunt ținute la control personal de șeful Poliției Naționale, Viorel Cernăuțeanu”, au comunicat reprezentanții IGP.

(UPDATE 15:20) IGP a publicat imagini video cu momentul impactului.

FOTO Chișinău: un motociclist și pasagerul său au decedat, după ce s-au ciocnit cu o mașină a INSP

Poliția Republicii Moldova


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: