Actele de stare civilă vor putea fi perfectate și în zilele de 28 și 30 august
Full Article 2 minutes read

Actele de stare civilă vor putea fi perfectate și în zilele de 28 și 30 august

Din cauza numărului mare de solicitări, Agenția Servicii Publice (ASP) va lucra în regim obișnuit în zilele de 28 și 30 august. Decizia vine în contextul în care pentru alte instituții ale statului aceste zile au fost declarate libere. 

„În această perioadă avem o cerere foarte mare pentru serviciile noastre. În Republica Moldova sunt prezenți un număr mare de cetățeni stabiliți peste hotare și e sezonul de vacanță, cererea pentru înregistrarea de stat a actelor de stare civilă este una foarte mare, mulți cetățeni au nevoie de serviciile noastre. Am discutat cu angajații și am convenit să ieșim la lucru în aceste zile, chiar dacă sunt oficial zile de odihnă”, a precizat Mircea Eșanu, directorul ASP.

Informații despre serviciile oferite de ASP, locațiile centrelor multifuncționale și orarul de lucru îl găsiți pe www.asp.gov.md

***

Angajaţii din sistemul public vor beneficia de cinci zile libere, în perioada 27-31 august 2021. Guvernul a aprobat ca luni, 30 august, să fie zi liberă. Aceasta va fi recuperată sâmbăta, 21 august. Decizia vine în contextul utilizării optime de către salariaţi a zilelor de repaus şi de sărbătoare nelucrătoare, în legătură cu marcarea pe 27 august a Zilei Independenţei și pe 31 august – a sărbătorii Limba noastră.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: