Actorul rus Mihai Efremov a fost condamnat la 8 ani de închisoare
Full Article 2 minutes read

Actorul rus Mihai Efremov a fost condamnat la 8 ani de închisoare

Actorul rus Mihail Efremov a fost găsit vinovat pentru provocarea accidentului din 8 iunie, soldat cu moartea unui bărbat de 57 de ani. Judecătorii l-au condamnat la 8 ani de închisoare. Sentința a fost pronunțată pe 8 septembrie, informează portalul Meduza.io.

De asemenea, Mihai Efremov nu va avea dreptul să conducă vehicule timp de trei ani. El va trebui să achite o compensație în mărime de 800 000 de ruble (circa 9 000 de euro) fiului bărbatului care a murit.

Anterior, procurorii au cerut judecătorilor ca actorul, care era în stare de ebrietate la volan, să fie condamnat la 11 ani de închisoare. Judecătorii au ținut, însă, cont de faptul că Mihail Efremov nu are antecedente penale și are la întreținere copii minori.

Expertiza psihiatrică a arătat că Efremov suferă de tulburare de personalitate, însă aceasta nu l-a împiedicat să conștientizeze caracterul acțiunilor sale.

Amintim că, pe 8 iunie, actorul Mihail Efremov, aflat la volan în stare de ebrietate avansată a provocat un accident rutier. Mașina pe care o conducea – un Jeep Grand Cherokee a intrat în plin într-o camionetă de model Lada. Șoferul autoturismului, un bărbat de 57 de ani a murit.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: