Air Moldova anulează toate zborurile din/spre Italia. Ce vor face pasagerii care au cumpărat deja bilete
Full Article 2 minutes read

Air Moldova anulează toate zborurile din/spre Italia. Ce vor face pasagerii care au cumpărat deja bilete

Compania aeriană Air Moldova suspendă toate zborurile spre/din Italia în perioada 12 martie 2020 – 31 martie 2020 (cu probabilitatea extinderii restricțiilor). Anunțul a fost făcut marți, 10 martie, de reprezentanții instituției, care au precizat că măsurile sunt luate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului de tip nou – COVID-19.

„Înţelegem îngrijorarea pasagerilor care au planificat călătorii în timpul apropiat, astfel compania Air Moldova vine în întâmpinarea acestora şi permite schimbul de dată gratuit pentru biletele emise pentru perioada de zbor ‪12.03.2020-31.03.2020‬, pentru o perioadă de 30 zile de la data reluării zborurilor spre/din Italia. Pasagerii care au bilete procurate pentru acestă perioadă sunt rugați să apeleze call centrul companiei la numarul de telefon 022 830 830”, se arată în mesajul companiei.

Iar prim-ministrul Ion Chicu a ândemnat, pe pagina sa de Facebook, la responsabilitate civică.

„A trebuit să luăm decizia grea de a anula zborurile spre Chișinău din Italia și din țările afectate de virus. A trebuit să anunțăm vacanță. A trebuit să anulăm spectacole, concerte sau întruniri. Împreună cu colegii întreprindem toate măsurile necesare și recomandate de Organizația Mondială a Sănătății. Vă rog să manifestăm maximă înțelegere și responsabilitate”, a notat premierul.

Stimați Prieteni!Deoarece lucrurile în privința virusului ”COVID19” evoluează foarte rapid, pe parcursul zilei de…

Geplaatst door Ion Chicu op Dinsdag 10 maart 2020

Amintim că marți, 10 martie, bilanțul persoanelor infectate cu COVID-19 a crescut la 3. Cei doi noi pacienți care au fost infectați au fost internați la Spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă”. Iar femeia care a ajuns în țară sâmbătă, 7 martie, cu o cursă Milano-Chișinău rămâne internată la Spitalul Republican.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: