Ala Nemerenco a oferit detalii despre vaccinul din România. Cine vor fi primii beneficiari?
Full Article 2 minutes read

Ala Nemerenco a oferit detalii despre vaccinul din România. Cine vor fi primii beneficiari?

Vaccinul va începe să între în țară din moment ce Republica Moldova este pregătită pentru a realiza vaccinarea. Primii vor fi vaccinați lucrătorii sistemului de sănătate din prima linie. După ei, vor urma alte categorii de risc. Informațiile au fost oferite de către consiliera prezidențială pe probleme de sănătate, Ala Nemerenco, pe 29 decembrie.

Ala Nemerenco a precizat că demararea campaniei de imunizare depinde de cum vor fi organizate lucrurile de către Chișinău.

„Mingea este pe terenul nostru – termenii de vaccinare depind de cât de repede ne vom organiza și vom fi gata să preluăm vaccinul. Mă bucur că am participat la realizarea acestui plan și mulțumesc mult echipei Ministerului Sănătății din România cu care am lucrat ultimele zile, și, în special ministrului Vlad Voiculescu”, a scris consiliera prezidențială pe pagina sa de Facebook.

Iarăși putem spune – Mulțumim, dragă Românie!

E.S. Președintele României Klaus Iohannis în vizita sa la Chișinău a…

Publicată de Ala Nemerenco pe Marţi, 29 decembrie 2020

***

Președintele României Klaus Iohannis a efectuat pe 29 decembrie o vizită oficială în Republica Moldova. În urma unei întrevederi cu președinta Maia Sandu, acesta a anunțat că Bucureștiul va oferi până la 200 de vaccinuri anti-Covid pentru cetățenii moldoveni.

.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: