Alegeri prezidențiale: Andrei Năstase a depus semnăturile la CEC
Full Article 1 minutes read

Alegeri prezidențiale: Andrei Năstase a depus semnăturile la CEC

Grupul de inițiativă pentru înregistrarea candidatului Andrei Năstase a depus listele cu semnături la Comisia Electorală Centrală, astăzi, 7 septembrie.

„Mulțumim celor 25 491 de semnatari și tuturor oamenilor care și-au exprimat sprijinul, din țară, din diasporă și, nu în ultimul rând, echipelor noastre din toate raioanele Republicii Moldova”, a scris deputatul Liviu Vovc pe pagina sa de Facebook.

„În termen restrâns, noi am acumulat peste 25 de mii de semnături. Ne mândrim cu echipa noastră. Vrem să spunem mulțumesc tuturor celor care au semnat pentru candidatul Platformei DA”, a declarat Alexandru Slusari.

Amintim că pe 1 septembrie, Năstase a depus actele la CEC pentru înregistrarea grupului de inițiativă, care va colecta semnăturile necesare pentru înscrierea candidatului în cursa prezidențială.

Până în prezent, Maia Sandu, Andrei Năstase, Andrian Candu, Octavian Țîcu, Dorin Chirtoacă, Renato Usatîi, Tudor Deliu și Violeta Ivanov și-au anunțat intenția de a candida pentru funcția de șef al statului.

‼️Au fost depuse listele complete cu semnături pentru înregistrarea lui Andrei Năstase, candidatul Platformei DA pentru alegerile prezidențiale!!!👉Andrei Năstase le-a mulțumit tuturor colectorilor pentru mobilizarea exemplară și le-a dorit susținătorilor săi succese mari în bătălia pentru Adevăr și Demnitate, pentru o viață mai bună aici, Acasă. ACUM e timpul să spunem DA!

Posted by Platforma DA on Sunday, 6 September 2020

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: