UPDATE Alertă cu bomba la sediile Buiucani și Centru ale Judecătoriei Chișinău. Angajații și cetățenii au fost evacuați
Full Article 1 minutes read

UPDATE Alertă cu bomba la sediile Buiucani și Centru ale Judecătoriei Chișinău. Angajații și cetățenii au fost evacuați

În urma verificării clădirilor, cât și adiacentul acestora de către specialiștii din cadrul serviciului „Bombteh”, careva obiecte suspecte sau explozibile nu au fost depistate. Pe marginea acestui caz a fost inițiat un proces penal pentru „comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism”.

Știrea inițială

Alertă cu bomba la sediile Buiucani și Centru ale Judecătoriei Chișinău. Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului unic 112, la ora 14:24, de către un bărbat, care a anunțat că în incinta clădirii amplasată pe bd. Ștefan cel Mare, se află un obiect explozibil.

La fața locului imediat s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la „Bombteh”.

Forțele de ordine au încercuit zona și au evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta ambelor clădiri.

La moment, toate serviciile specializate activează la fața locului. Ofițerii de investigație au dispus un șir de măsuri speciale pentru identificarea persoanei care a efectuat apelul.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: