Alertă falsă cu bombă la Moldtelecom. Un bărbat a spus la telefon că sediul companiei din Chișinău ar fi minat 
Full Article 2 minutes read

Alertă falsă cu bombă la Moldtelecom. Un bărbat a spus la telefon că sediul companiei din Chișinău ar fi minat 

Polițiștii au fost sesizați precum că sediul SA „Moldtelecom” de pe bd. Ștefan cel Mare din capitală este minat. Apelul a fost făcut la 112 de către un bărbat. La fața locului, oamenii legii au constatat că alarma s-a dovedit a fi falsă. 

La data de 12 iunie, în jurul orei 21:35, Inspectoratul de Poliție Centru a fost sesizat prin intermediul serviciului unic 112, precum că clădirea SA „Moldtelecom” de pe bd. Ștefan cel Mare este minată. Apelul a fost făcut de un bărbat.

La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate, zona fiind încercuită. În urma verificărilor efectuate de forțele de ordine, careva obiecte explozibile nu au fost depistate.

Potrivit oamenilor legii, alerta cu bombă s-a dovedit a fi una falsă.

Astfel, ofițerii IP Centru au dispus mai multe acțiuni în vederea identificării autorului alertei cu bombă.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru comunicarea mincinoasa cu bună știință despre actul de terorism, iar persoana culpabilă de infracțiune riscă amendă de până la 42 500 de lei sau cu muncă neremunerată în comunității de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 2 ani.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: