Alertă meteo: cod galben de vânt puternic în toată țara 
Full Article 50 second read

Alertă meteo: cod galben de vânt puternic în toată țara 

Meteorologii au emis cod galben de intensificări ale vântului. Avertizarea a intrat în vigoare începând cu ora 08:00 și este valabilă pe întreg teritoriul țării. 

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat că pe 20 iunie, începând cu ora 8 și până la ora 20, Republica Moldova va fi sub cod galben de intensificări ale vântului.

„Se prevăd intensificări ale vântului nord-vestic în rafale de până la 15-20 m/s”, au comunicat reprezentanții Serviciului.

În contextul avertizării meteorologice, Primăria Chișinău a îndemnat locuitorii și oaspeții capitalei „să evite deplasarea sau aflarea în apropierea arborilor bătrâni și să nu parcheze automobilele sub aceștia”. „Autoritățile municipale sunt pregătite și vor interveni în teren după caz. În cazul înregistrării situațiilor problematice, în urma averselor, locuitorii orașului sunt îndemnați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04 sau să sune la numărul unic de urgență 112”, au comunicat autoritățile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: