Alerte cu bombă în Transnistria: peste 20 de locații ar fi minate 
Full Article 2 minutes read

Alerte cu bombă în Transnistria: peste 20 de locații ar fi minate 

În Transnistria, pe 11 aprilie, au fost anunțate noi alerte cu bombe. De această dată – în instituțiile de învățământ și în spitale. Persoane necunoscute au raportat că au minat 22 de locații în Tiraspol, Rîbnița, Bender și Slobozia – comunică reprezentanții așa-numitului „Minister de Interne” de la Tiraspol. 

„În dimineața zilei de 11 aprilie, adresele de email ale instituțiilor din Transnistria au început să primească mesaje despre dispozitive explozive introduse în clădiri. De această dată, 22 de obiecte au fost „minate” la Tiraspol, Rîbnița, Bender și Slobozia. Este vorba despre nouă școli, colegii, precum și 11 locații ale Ministerului Sănătății – centre de igienă și epidemiologie, clinici, spitale și nu numai”, declară sursa.

La acest moment se inspectează zonele unde a fost anunțată alarma.

În unele din instituții au fost finalizate verificările, în urmă cărora nu au fost găsite obiecte suspecte. Așa-numitul „Minister de Interne” de la Tiraspol spune că efectuează acțiuni de identificare a persoanelor care au transmis mesajele.

De menționat că recent, reprezentanții de la Tiraspol au reușit să identifice autorul unei amenințări cu bombă dintr-una din școlile din Rîbnița. Era o elevă a școlii, de 13 ani. Fata a trimis mesaje de alertă pe telefoanele elevilor din instituție.

Citește și „Ce cred oficialii de la Chișinău despre alertele cu bombă, care de trei zile țin în suspans Transnistria”

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: