Alerte de raid aerian în toată Ucraina: unele regiuni au fost bombardate 
Full Article 50 second read

Alerte de raid aerian în toată Ucraina: unele regiuni au fost bombardate 

O alertă de raid aerian a fost anunțată în dimineața zilei de 29 decembrie în toate regiunile Ucrainei, cu excepția celor din vest. Ulterior, alarmele au sunat în toată țara. 

Semnalul înseamnă că există o amenințare de lovituri aeriene. În acest moment, locuitorii din Ucraina trebuie să se ascundă în adăposturi.

La Kiev, în timpul alertelor au fost auzite explozii.

Alexei Arestovici, consilier al şefului de cabinet al preşedintelui ucrainean Vladimir Zelenski, a scris pe rețelele de socializare că au fost lansate peste 100 de rachete în mai multe valuri.

Șeful administrației regionale Nikolaev Vitali Kim a anunțat că armata rusă a lansat rachete în direcția orașului Sumî. O rachetă a fost doborâtă, a comunicat președintele Administrației Militare Regionale din Odesa, Serghei Bratciuk, menționează Dojdi.

Partea rusă nu a comentat atacul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: