Alte 42 de persoane au decedat din cauza infecției COVID-19. Printre victime, un medic stomatolog din Chișinău
Full Article 5 minutes read

Alte 42 de persoane au decedat din cauza infecției COVID-19. Printre victime, un medic stomatolog din Chișinău

Alte 42 de persoane au decedat din cauza infecției COVID-19, informează Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Printre victime este și un medic stomatolog din municipiul Chișinău.

Deces 4828: Femeie de 61 de ani, din raionul Ungheni. Internată la Spitalul Raional Ungheni. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4829: Femeie de 82 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4830: Bărbat de 89 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Spitalul „Gh. Paladi”. Comorbidități: hipertensiune arterială, boală cerebrovasculară.

Deces 4831: Femeie de 79 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul „Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, boală cerebrovasculară.

Deces 4832: Femeie de 72 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul „Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: angină pectorală, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4833: Femeie de 67 de ani, din raionul Soroca. Internată la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 4834: Femeie de 64 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul „Sf. Arhanghel Mihail”. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 4835: Bărbat de 55 de ani, din raionul Călărași. Internat la Spitalul Raional Călărași. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 4836:Bărbat de 72 de ani, din raionul Soroca. Internat la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă.

Deces 4837: Bărbat de 69 de ani, din raionul Cantemir. Internat la Spitalul Raional Cantemir.

Deces 4838: Femeie de 83 de ani, din raionul Călărași. Internată la Spitalul Raional Călărași. Comorbidități: hipertensiune arterială, angor pectoral, fibrilație atrială cronică.

Deces 4839: Bărbat de 67 de ani, din raionul Orhei. Internat la Spitalul Raional Orhei. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4840: Femeie de 66 de ani, din raionul Telenești. Internată la Spitalul Raional Telenești. Comorbidități: cardiopatie ischemică, diabet zaharat, obezitate.

Deces 4841: Femeie de 73 de ani, din raionul Dondușeni. Internată la Spitalul Raional Dondușeni. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4842: Bărbat de 77 de ani, din raionul Cahul. Internat la Spitalul Raional Cahul. Comorbidități: diabet zaharat, angor pectoral.

Deces 4843: Femeie de 71 de ani, din raionul Cimișlia. Internată la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: angor pectoral, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4844: Femeie de 93 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Toma Ciorba”. Comorbidități: pielonefrită cronică, pancreatită cronică.

Deces 4845: Femeie de 62 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul „Sfânta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, obezitate.

Deces 4846: Bărbat de 68 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Spitalul „Sfânta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 4847: Bărbat de 68 de ani, din mun. Chișinău. Internat la Spitalul „Sfânta Treime”. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică, angină pectorală, obezitate.

Deces 4848: Femeie de 90 de ani, din raionul Fălești. Internată la Spitalul Raional Fălești. Comorbidități: cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă, fibrilație atrială cronică.

Deces 4849: Femeie de 50 de ani, din raionul Glodeni. Internată la Spitalul Raional Glodeni. Comorbidități: insuficiență cardiacă.

Deces 4850: Femeie de 70 de ani, din raionul Dubăsari. Internată la Spitalul Raional Criuleni. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă.

Deces 4851: Femeie de 57 de ani, din raionul Dubăsari. Internată la Spitalul Raional Criuleni. Comorbidități: diabet zaharat, insuficiență cardiacă.

Deces 4852: Femeie de 85 de ani, din raionul Criuleni. Internată la Spitalul Raional Criuleni. Comorbidități: angor pectoral, insuficiență cardiacă.

Deces 4853: Femeie de 62 de ani, din mun. Chișinău. Internată la Spitalul Raional Criuleni. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, cancer.

Deces 4854: Bărbat de 65 de ani, din raionul Dubăsari. Internat la Spitalul Raional Criuleni. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 4855: Bărbat de 72 de ani, din raionul Rezina. Internat la Spitalul Raional Rezina. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4856: Femeie de 68 de ani, din raionul Florești. Internată la Spitalul Raional Florești.

Deces 4857: Femeie de 60 de ani, raionul Drochia. Internată la Spitalul Raional Drochia. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4858: Bărbat de 71 de ani, din raionul Florești. Internat la Spitalul Raional Florești. Comorbidități: ciroză hepatică, hipertensiune arterială.

Deces 4859: Femeie de 72 de ani, din raionul Briceni. Internată la Spitalul Raional Briceni. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4860: Bărbat de 83 de ani, din raionul Briceni. Deces la domiciliu, pacientul a refuzat spitalizarea. Comorbidități: insuficiență cardiacă, hipertensiune arterială, angor pectoral.

Deces 4861: Femeie de 71 de ani, din raionul Cimișlia. Internată la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: angor pectoral, hipertensiune arterială.

Deces 4862: Femeie de 83 de ani, din raionul Cimișlia. Internată la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4863: Bărbat de 74 de ani, din raionul Cimișlia. Internat la Spitalul Raional Cimișlia. Comorbidități: angor pectoral, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4864:Femeie de 67 de ani, din mun. Chișinău. Internată la IMSP Spitalul de Stat. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4865: Femeie de 69 de ani, din raionul Ungheni. Internată la Spitalul Raional Ungheni. Comorbidități: Hipertensiune arterială, diabet zaharat, insuficiență renală.

Deces 4866: Bărbat de 82 de ani, din raionul Ungheni. Internat la Spitalul Raional Ungheni. Comorbidități: cancer, bronșită cronică obstructivă.

Deces 4867: Bărbat de 60 de ani, din raionul Ungheni. Internat la Spitalul Raional Ungheni. Comorbidități: diabet zaharat, hepatită cronică.

Deces 4868: Bărbat de 72 de ani, din raionul Ungheni. Internat la Spitalul Raional Ungheni. Comorbidități: hipertensiune arterială, boală cerebrovasculară, fibrilație atrială.

Deces 4869: Anatolie Bodorin, în vârstă de 57 de ani. A activat în calitate de medic stomatolog la întreprinderea SRL Bodorin Dental din mun. Chișinău. Acesta a fost internat la Spitalul „Gh.Paladi” pe data de 18 martie curent.

Până la ziua de azi, 105 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: